Hozzávalók:
1 őszibarack-konzerv (kicsi lé is, vagy érett barackok)
kb 15 dkg melasz
5-6 dkg mustár
kevés ecet
kb 10 dkg nádcukor
1 paprika (édes)
2 evőkanál füstölt só
bors
pirospaprika
és amennyi habanerot akarsz (legalább 2-3, ajánlott chocolate habi)
Botmixerrel egybepépeled et voilá. Igazándiból ezek nem kőbe vésett mennyiségek, közben kell kóstolgatni - ha ilyen füstös-édeskés BBQ szósz-szerű íze van, akkor fasza, és mehet bele a habanero, kimagozva, feldarabolva. Még egy kis pépelés, és mehet az üvegbe.
Nem tudom meddig áll el, hűtőben 1 hetet biztos.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
mrgarris0n 2012.08.13. 12:56:15